Хакатон Future Simple Hack - інновації для вивчення англійської | Новости CyberBionic
Записаться на курс
Пожалуйста, подождите...
Ваша заявка принята! Менеджер учебного центра свяжется с Вами в ближайшее время.
Мессенджер:

Хакатон Future Simple Hack: ШІ- та EdTech- інновації для вивчення англійської

У межах мовної програми Future Perfect найбільший чемпіонат для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge оголошує про початок серії хакатонів Future Simple Hack. Мета проєкту — об’єднати ініціативних людей з різним досвідом та розробити інноваційні рішення для полегшеного вивчення англійської мови. 

Треки та челенджі першого хакатону присвячені впровадженню інклюзивних рішень:

«Наша мета як держави полягає в забезпеченні доступу до освіти та інноваційних технологій для всіх громадян. Тому фокусом першого хакатону із серії подій Future Simple Hack є інклюзивність. Недавнє дослідження показало, що 89% українців вибирають англійську як пріоритетну мову для вивчення, і це відображає її важливість сьогодні. Інноваційні EdTech-рішення та доступність вивчення англійської мови здатні відкрити нові освітні та кар’єрні можливості для кожного», — коментує Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції.

Учасниками можуть стати команди та індивідуальні фахівці, готові створювати інновації в EdTech-секторі: студенти, розробники, дизайнери, аналітики, науковці та спеціалісти у сфері AI, представники бізнесу й стартапів, спеціалісти в галузі освіти, бізнес-менеджменту, маркетингу тощо.

Найкращі рішення отримають призи: сертифікат на проходження академічної програми від SET University для кожного учасника команди-переможця, технічний супровід розробки інклюзивного продукту від Access Lab, а також можливість інтеграції в майбутні партнерські проєкти в межах мовної програми Future Perfect. Також переможці отримають сертифікати на проходження навчання за ІТ-відеокурсами на ITVDN   освітній онлайн платформі, що створена та розвивається за участі українських розробників.

Для участі в першому хакатоні подайте заявку до 19 квітня за посиланням, вказуючи наявність команди. За необхідності організатори допоможуть вам із її пошуком. 

Таймлайн першого хакатону:

Втілюйте майбутнє вже сьогодні — приєднуйтеся до Future Simple Hack.

Серія хакатонів реалізується найбільшим чемпіонатом для IT-фахівців у Європі DEV Challenge з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України в межах мовної програми Future Perfect. Також проєкт підтримується Sigma Software та першим інноваційним парком — UNIT.City.

5 апреля, 2024